News Update :

3ποντο στο «σπίτι» της θέλει κόντρα στον Κεραυνό η «Μαύρη Θύελλα»

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ο ρέφερι του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα Γιάννης Κακρίδης πλαισιώνεται από τον διαιτητή Γιώργο Λουκέρη, τον «δικό» μας Αντώνη Ψυχογιόπουλο και τον αρχηγό του Ηλυσιακού, από την περσινή αναμέτρηση με την «Καλαμάτα»
  • Ο ΚΑΚΡΙΔΗΣ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Κακριδής από την Κορινθία, ορίστηκε από την ΚΕΔ της Ε.Π.Ο. για να διαιτητεύσει την αναμέτρηση της «Καλαμάτας» με τον Κεραυνό Γλυφάδα, για τη 2η αγωνιστική της Football League ΙΙ.
Βοηθοί του θα είναι οι Λευτέρης Καλαράς και Θανάσης Μπουρτζοβίτης από την ΕΠΣ Κορινθίας, 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Κακριδής από την ίδια Ένωση και παρατηρητής ο Κώστας Πλέσσιας από την Αρκαδία.
Αυτό το εντός έδρας παιχνίδι προσφέρεται για ένα πρώτο τρίποντο για την «Καλαμάτα», η οποία ωστόσο δεν θα παραταχθεί πλήρης όπως ήλπιζε. Νοκ άουτ φαίνεται πως θα είναι και ο Άγης Πασάς, ο τραυματισμός του οποίου (υπέστη από βαριά θλάση β΄ βαθμού) δεν του επιτρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γιώργο Μπένο.
Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Τσαγκαράκης όπως και ο Παναγιώτης Τσιμικλής.

Το πρόγραμμα
και οι διαιτητές
Πέντε ματς περιλαμβάνει το άνοιγμα της «αυλαίας» της 2ης αγωνιστικής, αυτή την Κυριακή (4/11) και μία την Δευτέρα 5 του μηνός. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/11/2012, ώρα 15:00:
● Επισκοπή – Αχαρναϊκός (Χαρ. Τσουκαλάς, Κων. Δεληθοδωρής, Αλεξ. Πασπάτης (ΣΔΠ Αθηνών)
● Ρούβας – Πανηλειακός (Στ. Δημητρόπουλος, Μιχ. Δημόπουλος, Κων. Οικονόμου (ΣΔΠ Δυτ. Αττικής)
● «Καλαμάτα» – Γλυφάδα (Ι. Κακρίδης, Ελευθ. Καλαράς, Αθαν. Μπουρτζοβίτης (ΣΔΠ Κορινθίας)
● Κόρινθος – Χανιά (Ηλ. Νικολόπουλος, Μαρ. Καρβούνης, Νικ. Τσαλίκογλου ΣΔΠ Μεσσηνίας)
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/11/2012, ώρα 15:00:
● Φωστήρας – Προοδευτική (Γ. Τζοβαράς ΣΔΠ Φωκίδας, Γ. Πετρίδης ΣΔΠ Χίου, Ευθ. Τσιμπρίδης ΣΔΠ Σάμου)
Ρεπό: Αστέρας Μαγούλας
● Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τον Εθνικός Αστέρα δεν θα διεξαχθεί ύστερα από σχετικές αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.




Share this Article on :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright kalsporty 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.