News Update :

Η προσοχή όλων στον Κορυδαλλό όπου ζητούμενο θά ’ναι μόνο η νίκη!

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

  • ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙΤ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
  • «Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ…» ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΟΧΙ μόνο τη διαιτησία, αλλά και τον κακό της εαυτό είχε ν’ αντιμετωπίσει την Κυριακή η «Καλαμάτα» στο ματς με την Γλυφάδα και παρότι προσπάθησε να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια δεν κατέστη τελικά εφικτό…
Η απώλεια όχι μόνο δυο βαθμών, αφού στο ματς με τον Κεραυνό η «Καλαμάτα» δώρισε ένα τρίποντο στην πολύ καλή – ομολογουμένως – ομάδα της Γλυφάδας, έχασε παράλληλα και τον Ζαρόπουλου με κόκκινη από το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού. Οι αλλαγές πλάνων, το αμυντικό παιχνίδι ένας εναντίον ενός, το αριθμητικό ντισαβαντάζ ήταν όλα στοιχεία κομβικά και αρνητικά στο φινάλε για την ομάδα του Γιώργου Μπένου, που για πρώτη φορά μίλησε κατά της διαιτησίας, κάνοντας για λόγο για κατάφορη αδικία, στη φάση του πέναλτι, που συνεχίστηκε για δεύτερη φορά κατά της «μελανόλευκης» μετά και το ματς στον Πύργο.
«Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες», τόνισε ο έμπειρος κόουτς της «Καλαμάτας» Γιώργος Μπένος και όπως διαπιστώνει η ομάδα του έχει στερηθεί οποιαδήποτε βοήθειας στο συγκεκριμένο κομμάτι, σε μια κατηγορία όπου καμία ομάδα δεν φαίνεται να κάνει τη διαφορά!

Η ανοχή έχει και όρια…
«Ερχόμαστε από δυο καλά παιχνίδια και με Πανηλειακό και με Θρασύβουλο και ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε με τρεις απουσίες βασικών παικτών απέναντι σε μια καλή ομάδα και στόχους και φιλοδοξίες μπορεί να έχει. Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά. Μείναμε με παίκτη λιγότερο.
Κατά γενική ομολογία η «Καλαμάτα» τα πρώτα 45λεπτά δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, ήταν κακή!
Ρισκάραμε πάρα πολύ μείναμε με τρεις στην άμυνα στο β΄ ημίχρονο, γνωρίζαμε ρισκάροντας τι κίνδυνο διατρέχουμε απέναντι σε μια ταχυκίνητη επίθεση που μας είχε δώσει μισό γήπεδο και ήθελε να φύγει μπροστά. Παρόλα ταύτα με παίκτη λιγότερο γυρνάμε το παιχνίδι, το διεκδικούμε στα τελευταία 35λεπτά επί ίσοις όροις. Παίζαμε ένας εναντίον ενός με παίκτη λιγότερο», είπε ο Γιώργος Μπένος και συνέχισε: «Έχω την εντύπωση γιατί η φάση έγινε μπροστά μου, ότι δεν δίνεται ένα πέναλτι υπέρ της «Καλαμάτας». Το διαβεβαίωσαν και οι κάμερες. Είναι δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, όπως στον Πύργο η «Καλαμάτα» πάει με αβαντάζ 0-2, πάλι εκεί ακυρώνεται ένα γκολ κανονικό που θα μπορούσε να αποφέρει άλλα βαθμολογικά κέρδη και σήμερα (σ.σ. Κυριακή) και στο παιχνίδι με τον Πύργο… και το λέω αυτό εγώ που είμαι ο πρώτος που λέει ότι η «Καλαμάτα» ήταν κακή. Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών!...
Με 10 παίκτες επί 75 λεπτά, γυρίζουμε το παιχνίδι, το κυνηγάμε και παίζουμε στην κόψη του ξυραφιού, και δεν μας δίνεται ένα πέναλτι.
Δεν έχει κανένας, κανένα δικαίωμα να καπηλεύεται τον αγώνα των παιδιών κι όχι μόνο των παιδιών της «Καλαμάτας», όλων των ομάδων της κατηγορίας. Θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, γιατί από τη μια λέμε ότι η «Καλαμάτα» έχει ιστορία, αξίζει σεβασμό, και από την άλλη διαπιστώνω μέσα σε 15 μέρες πως έχουμε δυο παραβάσεις κατά της «Καλαμάτας», οι οποίες δίδονται αντίθετα.
Δεν θέλω και δεν είναι το ποιόν μου να ασχοληθώ με τη διαιτησία. Δεν έχω ασχοληθεί 13 χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα που γυρνάω όλη την Ελλάδα - με τον κ. Μάλλιο γνωρίζομαι χρόνια - δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Κι αναγκάζομαι σήμερα, με γνωρίζετε, έχουμε συνυπάρξει (σ.σ. απευθυνόμενους στους ρεπόρτερ) στη Β΄ Εθνική, έχουν γίνει χειρότερα δεν μίλησα ποτέ για τη διαιτησία.
Κι εγώ είμαι ο πρώτος που λέει ότι η «Καλαμάτα» τα πρώτα 45λεπτα ήταν εκτός γηπέδου!!!
Αλλά δεν μπορεί να πουλιέται μια προσπάθεια δέκα παιδιών να γυρνάμε το παιχνίδι να παίξουμε στην κόψη του ξυραφιού ,να ρισκάρουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και να έρχονται κάποιοι να παίρνουν το ψωμί απ’ αυτά τα παιδιά. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει.
Ήρθε ο διαιτητής …0-1 στο ημίχρονο! Δεν ασκήθηκε ποτέ καμία πίεση, Οι άνθρωποι της Γλυφάδας είχαν την καλύτερη φιλοξενία που μπορεί να έχει ομάδα και έρχεται βλέπουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δίνει άλλα αντ’ άλλων.
Υπάρχει παράβαση και δεν τη δίνει. Η ανοχή έχει και όρια. Η Καλαμάτα δεν είναι η «Μπαρτσελόνα» της κατηγορίας. Καμία ομάδα στην Γ΄ Εθνική δεν κάνει τη διαφορά!
Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Κι στις λεπτομέρειες έχω την εντύπωση η «Καλαμάτα» δεν έχει βοηθηθεί… Δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη… Είναι κρίμα και αδικία αυτό που έγινε».

Το συγνώμη του Μπένου
Αρχικά ο κόουτς της «Καλαμάτας» ευχαρίστησε τον κόσμο και συνεχάρη τους αθλητές του για την προσπάθειά τους. Ακολούθως όμως θέλησε να εκφράσει τη συγνώμη του για το λεκτικό συμβάν με ποδοσφαιριστή της ομάδας του στο πρόσφατο ματς με τον Θρασύβουλο.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον κόσμο για την παρουσία του και την βοήθεια που μας έδωσε για να ανακάμψουμε στο β΄ ημίχρονο με 10 παίκτες απέναντι σε μια καλή ομάδα.
Συνεχίζουμε… θα σηκώσουμε τα «μανίκια» και πάμε να διεκδικήσουμε το επόμενο παιχνίδι στον Κορυδαλλό. Συγχαρητήρια στην Γλυφάδα, εξαίρετη, καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να μην χάνουμε ημίχρονο όπως σε αυτό το παιχνίδι».
Καταλήγοντας, ο έμπειρος κόουτς της Καλαμάτας ζήτησε συγνώμη από παίκτη του, με τον οποίο είχαν φραστικό επεισόδιο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο, αλλά και από τον κόσμο που ήταν παρόν: «Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ζητήσω ένα συγνώμη… την προηγούμενη εβδομάδα με τον Θρασύβουλο παραφέρθηκε και είχα μια λεκτική αντιπαράθεση με ένα ποδοσφαιριστή μου. Κάτι το οποίο δεν αρμόζει ούτε σε μένα ούτε στον ποδοσφαιριστή, πρώτα σαν άνθρωπο και σαν προπονητή.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ τον κόσμο που παρευρέθηκε στις κερκίδες στο ματς με τον Θρασύβουλο, γιατί η συμπεριφορά μου δεν ήταν η ενδεδειγμένη …λεκτικά!»

«Τα ψυχικά αποθέματα
των παιδιών ήταν απίστευτα»
«Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου», με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στην παρουσία και στη στήριξη του κόσμου ο νεαρός Κυριάκος Ανδρεόπουλος μετά τον αγώνα της Κυριακής.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της «Μαύρης Θύελλας» στάθηκε και στα τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν όλοι οι παίκτες στο εν λόγω ματς, τα οποία χαρακτήρισε απίστευτα!
«Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Πέναλτι, κόκκινη του Ζαρόπουλου… μετά χαθήκαμε για ένα ημίχρονο και ιδιαίτερα στον χώρο του κέντρου. Όλα αυτά και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν τα παιδιά στο β΄ μέρος ήταν απίστευτα μπορώ να πω… κάναμε μια καλή προσπάθεια χάσαμε ένα ημίχρονο, κι εκεί πρέπει να δουλέψουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Δεν είμαι από ’δώ και πρώτη φορά είδα τον κόσμο εδώ και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου… Συνεχίζουμε».



Φωτό: www.sportstonoto.gr
Share this Article on :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright kalsporty 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.