News Update :

Στην ενημερωτική εκδήλωση του ΣΔΥΜ με θέμα: «Δρομέας και σύνδρομα καταπόνησης»

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ συμμετοχή είχε η ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας που έγινε την περασμένη εβδομάδα με ομιλητή τον Διαμαντόπουλο Κωνσταντίνο εργοφυσιολόγο με εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Concordia Montreal Canada και με εξειδίκευση στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία από το 1986, στις εγκαταστάσεις του ΣΔΥΜ.
Το κεντρικό θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν «Δρομέας και σύνδρομα καταπόνησης». Η ομιλία ξεκίνησε με τον ορισμό του συνδρόμων καταπόνησης και στη συνέχεια έγινε αναλυτική αναφορά στους παράγοντες που τα προκαλούν(περιβάλλον, διαδρομή, προπόνηση).
Ο κ. Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στα είδη των συνδρόμων καταπόνησης στα συμπτώματα τους στην αξιολόγηση και στην θεραπεία τους.
Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο διακεκριμένος εργοφυσιολόγος απάντησε σε ερωτήσεις και έλυσε απορίες των δρομέων και φίλων που παρευρέθησαν στην ομιλία.
● Τέλος, το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ευχαριστούν τον κ. Διαμαντόπουλο για την ανωτέρω ενημέρωση.
Share this Article on :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright kalsporty 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.