News Update :

Γνωριμία με το Judo είχαν οι Ανιχνευτές Καλαμάτας

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ γνωριμία με το άθλημα του Judo είχαν οι Ανιχνευτές Καλαμάτας. Προ ημερών ένα τμήμα των Προσκόπων, οι Ανιχνευτές Καλαμάτας γνώρισαν και διδάχτηκαν τεχνικές αυτοάμυνας μέσα από μια προπόνηση …αρχαρίων!
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας, Παναγιώτης Μαρκάκης τόνισε: «Ήταν μια ευχάριστη προπόνηση μαζί με τους Ανιχνευτές . Γνώρισαν το τζούντο σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, και πήραν τις βασικές γνώσεις του Ολυμπιακού αθλήματος. Ρωτούσαν κι έμαθαν πολλά πράγματα γύρω από το τζούντο και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρων για την φιλοσοφία του. Είναι χαρά μου να μαθαίνω τις αρχές του τζούντο σε παιδιά, γιατί παίρνεις και από αυτά απίστευτη ενέργεια . Σίγουρα θα το επαναλάβουμε!».
Στην εν λόγω προπόνηση έλαβαν μέρος οι Ανιχνευτές Σταυριάννα Μητροπούλου, Κωνσταντίνα Μητροπούλου, Άγγελος Σωρανίδης, Σωτήρης Μπούνας, Ελένη Πανταζίδη και Μυρτώ Παναγιωτοπούλου.
Υπεύθυνοι της ομάδας ήταν οι Ηλίας Καλφακάκος και Ελίνα Σπυροπούλου και αθλητής του judo Καλαμάτας και Πρωταθλητής Ελλάδος 2011-2012, ο Παναγιώτης Φωτόπουλος.
Share this Article on :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright kalsporty 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.